Företagsvård väldigt bra

Hälsa och vård är det viktigaste som finns här i livet, för om vi är sjuka på något vis och inte mår bra så spelar ingenting här i livet någon roll. Så att hela tiden ha koll på sin hälsa, oavsett om man egentligen mår dåligt eller bara är lite orolig är viktigt. Visst ska man absolut inte gå runt och vara nojig hela tiden, det gör ingen gott på något vis över huvud taget, men att gå på rutinkoller och liknande är viktigt. Sådant ska man helt enkelt inte hoppa över, för som sagt, man vet aldrig om det finns något som döljer sig. Därför är det många företag som har valt att ha företagsvård, och det är en väldigt bra idé. Man kan ha till exempel Adoctos företagshälsovård som är väldigt populär, just för att den är så himla bra! Men ändå så är det faktiskt en hel del företag i Sverige som inte har företagsvård, och varför man inte har det är en mycket bra fråga. Låt oss därför ta upp två av de många fördelar som finns med att ha just företagsvård!

  • Om man ska se det från ett arbetsmässigt perspektiv, så tar det otroligt lång tid om en anställd råkar ut för något på till exempel företagsaktiviteten, eller helt enkelt bara känner sig krasslig. För om han eller hon ska ge sig av till akuten mitt i arbetsdagen så kan man vara säker på att det inte blir mer gjort den dagen. Smidigare och bättre är det med företagsvård, då kan man vara tillbaka på en halvtimme om man har tur!
  • Det är alltid lugnande och en stor trygghet att veta att om man skulle råka illa ut på något vis, så har man alltid tillgång till sjukvård. Det kan i vissa fall leda till att man till och med inte oroar sig för att man ska bli sjuk, för man vet att om man blir det så löser det sig. Väldigt lugnande för många, särskilt den som är hypokondriker.

Det finns såklart många, många andra fördelar med att ha vård via företaget. Så pass många att de inte går att räkna upp här. Så om ni inte redan har företagsvård på ditt jobb, se till att skaffa det!